DATE I GANGEN MED KÅRE

Hei alle sammen!

Først av alt: HUSK KONKURRANSEN! Du kan svare frem til midnatt. Se innlegg fra søndag. Ikke glem: Du kan vinne fete premier fra Narvesen på Haukeland :-)

Allerede tirsdag igjen og en hel uke er gått siden operasjonen. Fremgangen fortsetter og humøret på 515 er upåklagelig :-) Når vi ser på bildene fra Rikke rett etter operasjonen (som naturlig nok ikke er
offentlige ;-) ) og bildene vi har tatt i dag, så er det ganske imponerende hvor fort  en kropp kan heles. Og bra er det, for nå har Rikke begynt å kjede seg. Heldigvis har det vært bra med besøk i dag også og kusine Rina har vært her lenge - til stor muntrasjon for Rikke. Dagen kort og greit oppsummert:

- Drukket masse vann - over en liter (som sykepleierne ble så begeistret for at vi fikk lov å slutte å skrive på drikkelisten!)
- Spist bra med mat. Middagen her på sykehuset frister ikke, så vi kokte pasta hos farmor. Pasta og litt ketchup er gourmetmat i følge Rikke :-)
- Siste lag med salve på øyet er lagt. Da skal riften på hornhinnen være kurert.
- Gjort flere gymnastiske øvelser med fysioterapeuten, nå er hun opp i mange rare øvelser - som jeg tror egentlig noen og enhver av oss hadde trengt...
- Regnet matte i en time med sykehuslæreren. De gikk gjennom alt mattepensum fra jul og til nå - og læreren mente Rikke lå bra an :-)
- Gått 5 turer i gangen, i bra tempo!Her er Rikke med Rina og Sykepleier Ingunn :-) Nei, Haukeland er ikke blitt til det skjeve tårn i Piza og det er ikke noe feil med øynene dine, men fotografen (pappa) er vel heller litt tvilsom...Og her er bildet med et lite høydepunkt i dag: Hils på ormen Kåre :-)

 

Tudelu fra 515

Mamma

 

7 kommentarer


Farmor
-12.02.2013 kl:21:49


Dette ser veldig bra ut, det gleder farmor og farfar hjerter:) Du er så flink Rikke:)

Klemmer
Hildegunn og Odd
-12.02.2013 kl:21:50


Hei Rikke ! Dette liker vi å lese kan du skjønne! Flott jobba ! Jeg er ikke noe forbauset over at du har hatt date med Kåre ...... For du har jo alltid syns han var så fin på håret..... Kåre...( dette var intern humor fra Rikke var liten, veldig liten, så liten at jeg sang og tullet meg for henne med Bjarte L 's morsomme sang)

Vi har hatt karneval her i dag, og har selvfølgelig tenkt på deg, Kine, mamma og pappa, som skulle vært her med gøye påfunn ! Du skulle sett de tre søte små, den minste var konge, og befalte hele tiden,,,, Sees!
Mormor
-12.02.2013 kl:22:46


Til opplysning spiste Rikke 1potet en god del gulrøtter med saus på. Det vil si at i dag har hun spist middag 2 ganger og det er veldig bra. Det er fantastisk å se den fine fremgangen fra gang til gang vi er der.
Eli Brakstad
-12.02.2013 kl:23:10


Kjekt å se framgangen din, Rikke! Du har et bra pågangsmot, og et flott supporterteam:)
Solbjørg
-12.02.2013 kl:23:30


Hei Rikke! Skjønner at du no begynner å få det travelt - besøk, spasering (kanskje dei høghela skoa ikkje vert nødvendig heretter, men det er jo godt å gå med veit du), date, og ikkje minst ete middag to to gongar ( det har eg også gjort i dag, ha.ha, det er jo så sunt med fisk).Supert Rikke! Eg gler meg med deke!!! Ynskjer deke ein gledeleg god dag i morgon!!!
Tante Wenche
-13.02.2013 kl:10:06


Fantastisk Rikke å se deg spasere i gangen, utrolig fremgang!

Denne bloggen er genial, nå kan vi her på Tenerife følge med hvordan det går med deg fra dag til dag. Fortsatt god bedring vennen og hold frem som du stevner. Klem fra oss.
Ingunn Andersen.
-13.02.2013 kl:16:52


Hei Rikke. Utrolig kjekt å følge med deg her på bloggen, og se for en fantastisk fremgang du gjør. Du er bare kjempeflink,og alle sykepleierne er sikkert strålende fornøyd med å ha en så flink og ikke minst blid pasient. Fortsatt riktig god bedring. Hilsen Ingunn.

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits