TRAPPEGANG OG KONKURRANSE.

E' dokkar spente no?

Vi kan først røpe at Rikke bor på rom 515.

Når konkurransen ble satt i gang hadde hun fått tre kosebamser, som e riktig svar. (no e det bitt  4) En vaskebjørn, en Teddybjørn, en liten hund og en ganske stor hvit bamse.

Her er bamse nr 4 (utenom konkurranse) fått fra de 6 jentene som var på besøk i går + Mia.De to spørsmålene er vi veldig glad for at vi hadde med. Der var det nemlig stort sett full pott. Ellers var det litt ymse kan man si.

Juryen har hatt lange møter og har kommet frem til at vi må kåre 4 vinnere.

Disse 4 får premiene tildelt ved neste anledning. Bilde av vinnerne med premiene sine vil da bli lagt ut.

 

Amalie var nok den som var nærmest alt i alt.Og hun får selvsagt premie. (fint on hun bekrefter etternavn på bloggen siden vi kjenner flere Amalie)

De 3 andre som er kåret som vinnere er onkel Normann, Eirin og tante Anne. Fantastisk bra innsats om vi skal si det. Blant nesten 30 svar klarte disse å skille seg ut.

 

Vil også fortelle litt om hva som har skjedd her på sykehuset i dag. ( er det noen som er spent på svaret på høyden kommer det sikkert senere i dette innlegget).

Rikke har gått i trappen på sykehuset. Kun med støtte av fysioterapeut Renate og rekkverket. Hun fikk ikke talt helt hvor mange trinn det var ned til 0-te men gikk ca 10 trinn opp og ned.

FLINK!

Her e' beviset:

 

I tillegg har hun faktisk klart å gå i Narvesenkiosken (med heis, ikke alle trappene) og velge premiene til konkurransen sammen med mamma og pappa, ja også prekestolen da. :-)  Men det tok litt på med den lange turen så bestemmelsen om premier gikk ganske fort. :-)

Rikke får mindre og mindre medisiner nå, og derfor gjør det ganske mye vondt. Det håper vi går over. Veeeeeeldig snart.

 

Så tilbake til svarene da.

Dette med trapper ble veldig varierende besvart. Noen var veldig matematisk og bygningsteknisk riktig besvart og det e jo kult......

Men sånn e ikkje Haukeland. Mellom de forskjellige etasjene er det 31, 32, 21, 23 og 28 trinn.... opp til 5. etasje. Her var det mye tilfeldigheter inne i bildet virker det som.

Men 135 trinn er det uten tvil tilsammen. Heis og rulletrapp blir helt feil i denne sammenheng. Og til de som prøvde seg med antall trapper;  det er 14 trapper. Med tilsammen 135 trinn altså.

Og ja, så var det den høyden.

:-)

:-)

:-)

:-)

:-)

30 mm høyere enn seg sjøl har hun blitt. Og vi tror det kan være ennå litt. For hun var ikke fullt 159,5 når hun reiste hjemmefra....... Men no e hun 1625mm, 162,5 cm og faktisk 1,63 m riktig avrundet. :-)

Det e kult.

PS! I dag har BA vært på besøk og intervjuet og tatt bilder av Rikke igjen. Det kommer etter planen i avisen ikke denne helgen, men neste.

 

Kos dokkar. :-)

Ha en fin onsdagskveld.

Hilsen pappa.

 

 

5 kommentarer


Marie og Jostein
-13.02.2013 kl:22:16


Du er helt superflink, Rikke!

Det er en glede, hver kveld, å lese om alle fremskrittene.

Gøy å være høy!
Hildegunn og Odd
-13.02.2013 kl:22:26


Ærede overkommelig med jurie. Takk for en spennende konkurranse uten lurespørsmål .

Og så 3 cm høyere da, Rikke. Så flott at du har gått i trapper i dag, du står jammen på !! Håper du også får hvile uten smerter innimellom i alle fall. God natt og sov godt, vennen!
Amalie
-13.02.2013 kl:22:49


Så gøy med en slik konkurranse!!

Spennende og fint å se fremgangen din Rikke, du er bra! :)
Normann
-14.02.2013 kl:09:22


Heeeeeeerlig at du kommer deg dag for dag Rikke. Bare du ikke blir svimmel når du nå blir høyere på slik kort tid. Maurene blir mindre, men fuglene mye større....og husk å bøye deg når du skal gjennom døråpningene.... Det varmer mitt hjerte når jeg leser at du stadig blir bedre... Gratulerer med Valentinsdagen kjære Rikke. Du er vidunderlig herlig. Jeg sender deg en imaginær rose fra Cortina hvor jeg nå er. Vi snakkes mer under "premieutdelingen". Klem fra meg.
Vilde
-14.02.2013 kl:21:20


Kjære flinke Rikke vennen<3<3

Det lyser en stjerne på himmelen et sted,

der alle stjerner finner fred,

se på den når du er trist og lei,

og husk at jeg er glad i DEG<3<3

hehe.. tenkte veldig på deg når jeg leste dette diktet<3<3

Stå på vennen<3

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits