SPENNENDE LIV?

Hei!                                                                                                                                                                                                                                                              Som Som dere leste i forrige innlegg blir det litt emosjonelt for meg å komme hjem fra sykehuset. Det er først nå jeg skjønner helt hva jeg har gått gjennom. Når jeg var på sykehuset gikk alt i ett og alt ble gjort av seg selv på et slags vis, altså det var fagfolk rundt meg som passet på meg hele tiden. Nå må jeg ta ansvaret selv. Jeg må venne meg til hverdagen her hjemme og finne meg i at faktisk så kan ikke jeg gjøre som alle andre uansett hvor mye jeg ønsker det. Det siste er kanskje det verste!

Jeg kan naturlig nok ikke dra på skolen på en stund. Det vil si at jeg bare er hjemme. Så for at jeg ikke skal gå på veggene har pappa og jeg laget en ukeplan eller dagsplan. Jeg er den verste i hele verden på å kjede meg skjønner dere! Sånn ser ukeplanen min ut:

Jeg må le litt når jeg ser på denne planen for det ser ut som en sånn leirskoleoversikt med klokkeslett og det hele. Uansett, sånn er livet mitt for tiden! Jeg har brukt helgen på å finne ut av hvordan jeg skal gjøre ting hjemme. Finne den beste liggestillingen, sittestillingen, hvor det er best å gå på tur, øvd på å gå i trapper og ikke minst begynne å spise litt mer normalt igjen. Når jeg skal gjøre hverdagslige ting må jeg tenke litt annerledes, men alt går seg til! 

Etter du har lest dette innlegget og sett ukeplanen tenker du sikkert  "Wow, Rikke må jo være kjempeordentlig og fornuftig" , men altså nei! Kast bort den tanken, haha! De som kjenner meg vet at jeg kan være så vimsete at det faktisk er irriterende! Med det sagt så vil selvfølgelig gi dere en rapport på om jeg har klart å følge min egen dagsplan.. jeg kan ikke si at jeg har en skikkelig god følelse på det, men jeg skal gjøre mitt beste :)

-Håper alle får en fin kveld
                                                                            

 

 

3 kommentarer


Amalie
-18.02.2013 kl:18:32


Planen ser veldig bra ut! Jeg takler heller ikke å kjede meg.. må finne på noe stort sett hele tiden!! :))

Lykke til med å følge planen
mormor.
-18.02.2013 kl:20:34


Mormor må jo alltid klage. Har du ikke 7.5 timers arbeidstid. Jeg synes kvelds var litt for sent. Og øvelser etter det? .Du får travle dager, men det går jo an og revidere etter et par dager. Arbeidstiden kan sikkert være litt kortere.Lykke til med alt og klem fra meg.
Rikke
-18.02.2013 kl:21:32


mormor.: pappa bestemte det meste, haha! Leggetiden er sen på grunn av at jeg må ta medisinene så sent! Men slapp av mormor, jeg har det fint!

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits