KLIPPEKORT HOS LEGEN

 

Hei skjønnesnillegreie lesere!

Altså, i dag var dagen jeg skulle gi dere full rapport på hvordan dagsplanen har gått! Dere er vel spente! Jeg kan si med en gang at ingenting har gått etter planen hittil i dag! Nå små ler du litt og tenker "Det var det jeg trodde kom til å skje", men de som kjenner meg vet at i tillegg til å være vimsete så er jeg også over gjennomsnittet uheldig. I dag var det det siste som slo inn.

Jeg måtte jo inn igjen på sykehuset på grunn av magen den fredagen jeg ble skrevet ut. Medisinene for urinveisinfeksjonen har hjulpet mot slappheten, men vondten i magen har murret hele tiden noe som er utrolig irriterende! I dag leverte vi en "sjekkprøve" som ga fullt utslag og jeg må nå begynne og ta fire tabletter om dagen i tillegg til medisinen for ryggen! 

Det var for så vidt greit nok med mer medisin så lenge det hjelper. Det verste var at jeg måtte være med på legekontoret. Vi sa på forhånd at jeg har operert ryggen nettopp og kan ikke sitte lenge og at jeg derfor trenger en seng. Det sa de at ikke var noe problem, så da noen timer senere dro vi til legekontoret her på Frekhaug. De hadde selvfølgelig ikke en seng, men en hard undersøkelebenk. Jeg tenkte "skal jeg ta sjansen på å legge meg ned?" Men det hadde gjort for vondt. Jeg bestemte meg for å sitte og avlaste det med å stå og gå litt, men jeg satt mest. Det var vondt og veldig slitomt. I tillegg så hadde mamma og jeg dusjet før på dagen noe som er et prosjekt i seg selv så i dag er ryggen helt ødelagt og jeg ligger strak på sofaen. Festlig!

 

Over til et lysere tema: I går tok jeg steget over hompen på bingen! Det har vært målet mitt lenge, så nå må jeg finne et nytt. Jeg har alltid sett for meg at det er en målstrek, haha! Hvis du tenker når du ser dette bildet at "oi, hun er vendt så mye til venstre at det ser ut som at hun skal velte når som helst", så er det riktig. Eller det er ikke riktig at jeg skal falle når som helst siden jeg har jo full kontroll, ehee! Men, ja jeg er veldig vendt til venstre og det kommer til å komme seg :) Det er bare det at når jeg har vondt tør jeg ikke helt å rette meg opp.

Bente-Line (journalisten fra BA) ringte meg også i dag. Det er jeg veldig glad for fordi da de besøkte meg på sykehuset, ga jeg bare korte svar! Intervjuet kommer i avisen på lørdag, så løp og kjøp ;)                                                                                                                 
Jeg skal lage et innlegg om dagsplanen en dag jeg følger den!

-Ha en fin kveld!

 

 

 

                                                                                                    

 

 

7 kommentarer


Anne Karin og Norleiv
-19.02.2013 kl:19:43


Hei:) Håper du får ein fin kveld du også skjønnesnillegreie Rikke:) Klem
Marit
-19.02.2013 kl:19:47


Du vet den sangen om den uheldige mannen, var det egentlig deg???

Håper den neste uken blir superbra uten nye diagnoser, og at du blir kvitt de du har!

Ha en glimrende kveld!

klem
mormor.
-19.02.2013 kl:20:34


jJa,ja du har jo sagt " ikke en dag uten en diagnose" Men det holder nå. Nå ønsker vi at den nye medisinen virker og at du blir frisk og rask, slik at du kan begynne med den nye timeplanen.

God bedring SKJØNNE SKATTEN VÅR. KLEM FRA OSS
kakebakeren
-19.02.2013 kl:20:58


Håper morgendagen blir bedre for deg. Skjønner ikke hvorfor du måtte være med til legekontoret.... Det skulle vært sånn som i gamle dager hvor legen kunne komme på hjemmebesøk.Gleder meg til Ba på lørdag.
Hildegunn og Odd
-19.02.2013 kl:23:33


Hei på deg! Nå håper vi du slipper mer legebesøk så du får konsentrere deg om den fine dagsplanen din! Ikke gi opp! Kanskje du ut i neste uke en gang kan ha som mål å gå helt bort til oss?
marie
-19.02.2013 kl:23:54


stå på rikkemor. er utrolli glad i deg! marie
-19.02.2013 kl:23:58


Vi bare gleder oss til du er tilbake i koret! <3

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits