MAMMA & RIKKES TEGNETIME

Denne perioden som jeg er inne i nå merker jeg at gjør meg mye sterkere som person. Noen dager har jeg følt at alt har gått på skinner og andre dager at absolutt ingenting går som det skal! Sånn er det. Det er veldig viktig å snakke om ting som er vanskelig, jeg får ikke sagt det nok ganger. Hvis du går inne med veldig masse følelser blir det for mye og til slutt sprekker du! Tro meg.

I dag så har mamma og jeg hatt en liten tegnetime. Vi skulle prøve å tegne følelsene våre før og etter operasjonen! Det var vanskeligere enn vi trodde for å si det sånn. Tegneskillsene våre er heller ikke de beste, haha! Men så var det ikke det som var poenget heller da. Poenget var at vi skulle få ut tanker samtidig som vi hadde det morsomt! Vi satt oss fra hverandre og begynte å tegne. Vi skulle ikke se på hverandres tegninger før de var ferdige!

Her er min tegning:Her er mamma sin tegning:Etterpå snakket vi selvfølgelig om det og forklarte hverandre hva vi hadde tenkt med bilde.
Det var bra for oss begge to! Det er mange tanker som svirrer rundt og du kan fort miste motet når du er i en sånn situasjon.
Mamma og pappa har vært veldig opptatt av syken min oppi det hele og det er jeg veldig glad for. Det er minst like viktig som det fysiske!

"-Ha en bra kveld!

4 kommentarer


Farfar og farmor
-21.02.2013 kl:21:46


Flott at dere tenker gjennom slike viktige ting sammen. Gode tegninger som sier en del!

Vi syntes forresten at det nye bilde er veldig fint vår flotte Rikke!

Klemmer <3
Rina
-21.02.2013 kl:22:08


I love you<3
Roy
-21.02.2013 kl:22:18


Absolutely fabulous ;-)
Kine
-21.02.2013 kl:22:22


I love you both!! <3

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits