OPPTRENING

FØRSTE UKEN

Dagen etter operasjonen satt jeg på sengekanten, det var det første målet. Samme dag sto jeg på gulvet ved sengen en liten stund, det var en ekkel følelse og jeg ble veldig svimmel og kvalm. Tredje dagen gikk jeg en runde på rommet, haha! Ca. 5m. Fjerde dagen tok jeg skrittet ut døren fra rommet og litt ut i gangen. Ca 15m. Fysioterapauten kom med noen øvelser som jeg kunne gjøre mens jeg lå i sengen, disse skal jeg gjøre fortsatt. Femte dagen gikk jeg først en tur på 25m og så gikk jeg en til senere på dagen som var 35m. Sjette dagen nådde jeg det endelige målet bort til undersøkelsesrommet for å måle hvor høy jeg var. Den turen var 60m tur/retur. Syvende dagen gikk jeg ut for å hilse på Kåre stort sett uten prekestol. Den turen var 80m. ( Disse meterene er veldig ca. )


                                                                                                   Fysioøvelser.

ANDRE UKEN

Åttende dagen etter operasjonen gikk jeg i trapp 11 trappetrinn. Niende dagen gikk jeg tur videre bortover til heisen og lekerommet, da snakker vi 100m til sammen! Tiende dagen reiste jeg hjem og gikk til bilen. Jeg fikk også øve meg masse på å sitte i bil denne dagen frem og tilbake fra sykehuset. Ellevte dagen var jeg hjemme og gikk to turer på terrasen ca60m med støtte av arm. Tolvte dagen gikk jeg en tur på terrasen og en liten i gaten. Det ble litt tilbakefall på grunn av at jeg var generelt dårlig. Trettende dagen gikk jeg en tur bort til bingen 80m hver vei! Fjortende dagen gikk jeg over humpen på bingen 100m.

 
                                                                                Her kan dere skimte bingen i enden.


                                                   

TREDJE UKEN

Den tredje uken er den jeg er inne i nå, jeg føler det har gått mye lenger tid enn bare tre uker! Nå for tre uker siden var akkurat mamma pappa og Kine kommet inn på oppvåkningen og jeg lå jeg bare der og var helt vekke! Det er så rart å tenke på. Nå så går jeg tur i gaten tre til fire ganger for dagen. Mellom 200 og 350 m. Det går veldig greit, men gjør litt vondt og jeg blir fort sliten. De første seks ukene så skal jeg bare trene sånn som jeg gjør nå og etter seks uker skal jeg begynne hos fysioterapaut. Senere i dag er målet å gå bort til bonusbesteforeldrene mine som bor helt innerst i gaten. Det er et drastisk mål på ca. 400m hver vei og det krever innsats og hvil en stund der borte, haha! Det blir bra å skifte stue litt. De har også sagt de skal lage bananrullekake ( det beste jeg vet ) og bare det er det jo verdt å gå for :)


                                                            Her er et bilde av min lengste tur hittil bort til det hvite huset i enden.

 

- Ha en fin ettermiddag i solskinnet 

  

 

En kommentar


Marit
-26.02.2013 kl:18:55


Så bra at du klarer å gå så langt i dag! MEN den bekymrede tanten din håper du har følge på veien...

Sikker på at Hildegunn og Odd møter deg med jubel, og skulle ikke forundre meg om ikke flagget er der og;D Ha høy kosefaktor!!! Klem

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits