ENGLEGUTTEN

Hei!
På onsdag så fikk jeg denne lille figuren her


og siden da har dagene egentlig bare blitt bedre og bedre!
Den er supersøt og den står ved siden av sengen hele tiden og passer på meg, den har til og med englevinger.
Det han har på hodet skal liksom forestille en sjøhest, men Rina, tante Sonya (som jeg fikk den av) og jeg har funnet ut at det skal heller forestille en ryggrad og det er jo helt logisk om du ser nøye på den, haha! Jeg er veldig fornøyd!

Tusen takk for alle meldinger jeg fikk etter at jeg la ut bildet av arret mitt, dere er herlige! Det 25 cm lange arret langs ryggen min, skal jeg bære med stolthet for resten av mitt liv.

-Fredag er den beste dagen i uken, kos dere masse i helgen! 

5 kommentarer


mormor.
-01.03.2013 kl:20:13


Kos, klapp og stor klem fra mormor.
Hildegunn og Odd
-01.03.2013 kl:20:33


Hei. Selvfølgelig vil du ha arrest ditt ! Og nå fikk jeg en ide ! Hvis Marit får rett i at det vil bli usynlig om noen år, kan du jo planlegge å lage en fin kunst der bak på ryggen..... Hvordan ? Ja det er jo opp til deg, ryggen er din ! Og den skal være fin, med eller uten arr !
Inger
-01.03.2013 kl:20:34


Hei! Denne bloggen var virkelig bra laget! Jeg er 14 år. Jeg selv er 4. Dagen etter en slik operasjon. Jeg har noe som kalles Kyfose, men det opereres likedan som skoliose. Her fikk jeg vite om noen andre med lik operasjon og med nesten likedan rygg. Takk for at du lager denne bloggen!

-Inger
Gina
-01.03.2013 kl:23:32


Enig med deg Rikke, arrene viser hva du har vært igjennom, og de vil bli mindre synlige etterhvert, men forsvinner ikke. De er også en del av oss. En lege sa til meg at at diamanter må slipes for å skinne, og du slipes av dette :)
Tante Wenche
-03.03.2013 kl:10:47


Jeg syntes du har fått et flott arr, vær stolt av det.

Veldig glad for at du er kommet deg så bra ,har fulgt deg hele veien takket være

den flotte bloggen din. Klem fra oss to på Tenerife

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits