HELE MENINGEN MED Å BLOGGE

Hei!
Det er rart å tenke på at det jeg har gått og gruet meg til i så mange måneder nå er over!
Jeg er utrolig lettet og litt stolt av meg selv for jeg er egentlig verdens største pyse når det kommer til legeting hvertfall!
At jeg turde? er tanken som har surret i hodet mitt i dag.Jeg hadde jo ikke stort valg da, men likevell! Jeg husker dagen jeg fikk vite at jeg skulle operere som om det var i går. Når jeg kom hjem og fikk pustet litt ut gikk jeg ned på rommet mitt for å bare samle tankene mine. Jeg er nemlig en person som tenker ekstremt mye over ting! Jeg la meg ned på sengen og gikk gjennom alt det legen hadde sagt om og om igjen. Jeg kom frem til at klarer jeg dette så klarer jeg alt.

Jeg startet denne bloggen for å få ut alle tankene mine, være ærlig og informere familien!
Jeg hadde aldri trodd at bloggingen min skulle få så mye positiv respons og jeg må si at jeg er dypt takknemlig.
I dag har jeg gått gjennom alle kommentarene, mailene og meldingene jeg har fått og jeg blir rørt til tårer rett og slett. Jeg blir så glad for alt det fine dere skriver til meg! Bare jeg har hjulpet en eneste person som har skoliose til å føle seg tryggere er jeg fornøyd, men at så mange har følt at bloggen min har hjulpet dem er en ubeskrivelig god følelse for meg. Og jeg kan ikke si annet enn Tusen, tusen hjertelig takk!

Her kan dere lese noen av de kommentarene jeg har fått her på bloggen, det er godt at det er så mange godhjertede folk som vandrer på jorden. 

-Hei! Denne bloggen var virkelig bra laget! Jeg er 14 år. Jeg selv er 4. Dagen etter en slik operasjon. Jeg har noe som kalles Kyfose, men det opereres likedan som skoliose. Her fikk jeg vite om noen andre med lik operasjon og med nesten likedan rygg. Takk for at du lager denne bloggen!

-Inger

 

-Heei!!! ♥

Er ny leser, å må bare si at du har en utrolig fin blogg!! ♥ ♥ ♥

Det var pappa som fant bloggen din, å grunnen til at han gjorde deltar fordi jeg skal igjennom samme operasjon, om 2 uker =/ å gruer Magnor så mye!!

Så det er utrolig fint å vite at du nettopp har vært igjennom denne operasjonen, å det er helt fantastisk at du skriver om dagene etter og jeg bare elsker bloggen diiiiiiin!!!!!

Tertnes ♥

 

-Jeg har også skoliose, fikk påvist det ca. 15.desember 2011 eller noe sånt. Kommer absulutt til og følge bloggen din, fint og vite at jeg ikke er den eneste:P Kunne du ha sendt meg en mail hadde vært hyggelig og kunne snakke med noen som har det samme som meg e.posten min står i epost rubrikken.

 

- Veldig spennende å lese bloggen din! Jeg fikk for et par dager siden diagnosen skoliose etter 5-6 år med smerter uten å vite hva det var. Legg meg gjerne til i gruppen:) Masse lykke til med operasjonen!


- Så flott. Du får anledning til å sette fokus på noe viktig. Sikkert mange andre i liknende situasjon som deg som blir smittet av ditt gode humør og din flotte måte å forholde deg til din virkelighet på. Jeg heier på deg.

 

- Vil bare si at på den måten du har utlevert deg selv, så er det ikke rart at du blir lagt merke til. Du sa klart fra at dette ikke skulle bli en 'syte og klage' blogg, men at du ville være ærlig å fortelle om sykdommen din, og om tankene dine omkring operasjonen. Det har du gjort på en måte det står stor respekt av!

 

- TAKK, Rikke for alt du har blogga Har betydd mykje for meg!

 

- Rikke, du er en helt!
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits