FORNUFTIGE LINKER

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle dele noen linker med dere. Det har seg sånn at det ikke er lurt å drive å google ting. Da jeg fikk vite at jeg skulle operere fikk jeg klar beskjed om det. Siden jeg er så ektremt nyskjerrig begynte jeg å lure på hvorfor jeg ikke fikk søke og hva som egentlig sto der derfor søkte jeg selvfølgelig på google for å finne ut av det, haha! Nå har jeg gjort det for dere og ikke følg mitt eksempel for det er ikke alltid bra! Her er noen fornuftige linker dere trygt kan gå innpå!

 

ANDRE SKOLIOSEBLOGGER

Av de som blogger om skoliose er det bare jeg som har operert på Haukeland. De gjør det litt forskjellig fra sykehus til sykehus ettersom jeg har skjønt! Historiene kan være litt forskjellig,vi har ulik grader skjevhet også selvfølgelig, så det kan jo være spennende å lese.  

www.bberg.blogg.no

http://marieskoliose.blogg.no/skoliose.html

www.skoliose1997.blogg.no

http://julieslille.blogg.no/skoliose.html


 

RYGGFORENINGEN

www.ryggforeningen.no

Her finner dere lett frem til hvor det står om skoliose, skoliosegruppen o.s.v

 

 

KJENDISER MED SKOLIOSE

www.freewebs.com/saascoliosis/starswithscoliosis.htm

 

 

YOUTUBE

Dette her er virkelig for spesielt interreserte. Det er rett og slett en video av hele operasjonen, ikke min altså, haha! Men dere får hvertfall se alt det de gjør. Jeg kan si med en gang at jeg har ikke sett denne videoen og har ingen planer om å se den heller, men kirurgen sa at det var en helt grei video! Det er så vidt jeg klarer å dele denne linken, men enjoy.. eller noe sånn

http://www.youtube.com/watch?v=t7TNUGTCpEU

 

Her er en mye mer vennlig video av en jente som måtte operere for skoliose! En mors dagbok..

http://www.youtube.com/watch?v=p16iPla_SzM

 

                          

 

 

3 kommentarer


Marielle Kristine
-24.03.2013 kl:21:26


Fine og brae linker :)
Julie
-03.04.2013 kl:18:29


Hei.

Fin blogg du har, Rikke! :) Interessant å lese din historie. Jeg har selv blitt operert for skoliose (jan -02) og synes det er interessant å høre om dine dager etter operasjonen. Jeg må innrømme jeg nesten ikke husker de dagene etter operasjonen så godt. Mulig det er fordi det er så lenge siden, men jeg husker at ting tok tid :P Lykke til videre! Jeg tror det vil bare bli bedre og bedre! :)
Alexis
-04.04.2013 kl:16:46


Heisann!!! Ekstremt bra bloggg. Liker spesielt den er så velskrevet at du tar oss som leser på alvor. Mange bloggerre bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like hyggelig å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige kommentarer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får stygge kommentarer fordi da vinner de uhøflige. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er veldig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av Monster drikke - jeg drikker det hele tiden! Hihi. Men kanskje du har mer hell enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en solfylt dag!!!

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits