UPDATE

Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget! Nettet gikk utrolig tregt på hytten, så jeg orket ikke å blogge derfra! Påskeferien har hvertfall vært fin og ganske avslappende. Jeg hadde jo selvfølgelig tenkt at jeg skulle trene masse når jeg var på  hytten, men det ble ikke noe av. Delvis fordi at solveggen fristet meg mer, men kanskje mest fordi at hele familien ble skadet på den ferien og det er ikke tull engang. På et tidspunkt var det egentlig jeg som var mest oppegående! 

Ellers så har jeg endelig begynt på skolen igjen. Det går greit, men jeg klarer ikke fulle dager enda og må ha ganske mye lagt til rette for at det skal gå. For meg var det ganske overveldene og komme tilbake. Jeg kom rett til muntlig eksamen! Jeg skal prøve og se hvordan det går. Av ekstra utstyr må jeg ha kontorstol, hevet pult og seng på skolen. Jeg personlig var helt uenig i begynnelsen om at jeg trengte å ha seng, man vil jo helst være som alle andre, men det er faktisk høyst nødvendig! 

Fremgangen er ganske ok tror jeg! Jeg har en del vondter som holder meg litt igjen for å trene og gjøre ting! I dag tidelig for eksempel hadde jeg så vondt i korsryggen at jeg klarte så vidt å gå og jeg klarte hvertfall ikke å sitte! Derfor pinte jeg meg gjennom en time på skolen for å ta en gloseprøve og så gikk jeg hjem igjen, haha! Det gjelder å prioritere de viktigste tingene. Jeg har jo også de berømte muskelknutene jeg sliter med. Det kommer nok til å bli bedre etterhvert! Jeg er hvertfall utrolig glad for å være tilbake på skolen, selv om det går sakte! 

Bare si ifra hvis der er noe temaer dere vil jeg skal ta opp eller spørsmål!    

Ha en nydelig dag videre :-)                                               

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits