På sykehuset


NÅ OGSÅ SOM VIDEOBLOGG

 
 
Vi avanserer her på rikkeskoliose-bloggen og kan lansere en rykende dagsfersk video:
Sjekk tempoet :-)
 
video:rikke p tur i gangen live


Dette var vel bra?

Mamma

SISTE KVELD PÅ 515

Det er siste kveld på rommet og vi har det ganske så koselig :-) Spist Pommes frites fra Mc Donalds som onkel Roy har fikset og gumler på 'lovehearts squashies' - det er jo tross alt valentinkveld... I dag har Rikke dusjet! Det var herliiiig, i følge henne. Og hun er antrukket i sivile klær, ikke sykehusoutfits som har versert på denne bloggen de siste ni dager. Det har vært både en vond og en god dag i dag - sånn ryggmessig - men dagen i dag var bedre enn dagen i går og da tenker vi at dagen i morgen kanskje blir enda litt bedre enn dagen i dag! Henger du med??

Det har vært masse staselig besøk i dag: farmor, farfar, mormor, morfar, onkel Roy, tante Sonya og kusine Rina. Veldig morsomt, når pasienten er så oppegående som nå. I tillegg kom disse to damene:

Det ble mye spetakkel og veldig god stemning på rommet :-)

 

I morgen skal vi hjem! Det er skummelt og spennende på samme tid. Her er det trygt og godt og vi vet at alt fungerer, men vi får bruke helgen til å finne ut av ting og tang - så går det vel seg til.

Vi er nødt til å bruke bloggen til å takke alle som har hjulpet oss. Rikke vil spesielt takke kirurgen og teamet som var så flinke og sørget for at operasjonen ble vellykket! Sykepleier Hilde på oppvåkningen var fantastisk :-) Barnekirurgisk Post har vært et godt sted å være. Alle er hyggelige, dyktige og utrolig hjelpsomme og snille. Rikke takker spesielt Synnøve, Kristina, Ingunn, Ingunn og Janne. Dere er helt topp!
I følge Rikke må ingen kvi seg til å være på barnekirurgisk post!

Håper dere koser dere med den velfortjente gaven og TUSEN TAKK FOR OSS!!Følg med litt senere i kveld, ny lansering her på bloggen!

Hei og hopp
Mamma

TRAPPEGANG OG KONKURRANSE.

E' dokkar spente no?

Vi kan først røpe at Rikke bor på rom 515.

Når konkurransen ble satt i gang hadde hun fått tre kosebamser, som e riktig svar. (no e det bitt  4) En vaskebjørn, en Teddybjørn, en liten hund og en ganske stor hvit bamse.

Her er bamse nr 4 (utenom konkurranse) fått fra de 6 jentene som var på besøk i går + Mia.De to spørsmålene er vi veldig glad for at vi hadde med. Der var det nemlig stort sett full pott. Ellers var det litt ymse kan man si.

Juryen har hatt lange møter og har kommet frem til at vi må kåre 4 vinnere.

Disse 4 får premiene tildelt ved neste anledning. Bilde av vinnerne med premiene sine vil da bli lagt ut.

 

Amalie var nok den som var nærmest alt i alt.Og hun får selvsagt premie. (fint on hun bekrefter etternavn på bloggen siden vi kjenner flere Amalie)

De 3 andre som er kåret som vinnere er onkel Normann, Eirin og tante Anne. Fantastisk bra innsats om vi skal si det. Blant nesten 30 svar klarte disse å skille seg ut.

 

Vil også fortelle litt om hva som har skjedd her på sykehuset i dag. ( er det noen som er spent på svaret på høyden kommer det sikkert senere i dette innlegget).

Rikke har gått i trappen på sykehuset. Kun med støtte av fysioterapeut Renate og rekkverket. Hun fikk ikke talt helt hvor mange trinn det var ned til 0-te men gikk ca 10 trinn opp og ned.

FLINK!

Her e' beviset:

 

I tillegg har hun faktisk klart å gå i Narvesenkiosken (med heis, ikke alle trappene) og velge premiene til konkurransen sammen med mamma og pappa, ja også prekestolen da. :-)  Men det tok litt på med den lange turen så bestemmelsen om premier gikk ganske fort. :-)

Rikke får mindre og mindre medisiner nå, og derfor gjør det ganske mye vondt. Det håper vi går over. Veeeeeeldig snart.

 

Så tilbake til svarene da.

Dette med trapper ble veldig varierende besvart. Noen var veldig matematisk og bygningsteknisk riktig besvart og det e jo kult......

Men sånn e ikkje Haukeland. Mellom de forskjellige etasjene er det 31, 32, 21, 23 og 28 trinn.... opp til 5. etasje. Her var det mye tilfeldigheter inne i bildet virker det som.

Men 135 trinn er det uten tvil tilsammen. Heis og rulletrapp blir helt feil i denne sammenheng. Og til de som prøvde seg med antall trapper;  det er 14 trapper. Med tilsammen 135 trinn altså.

Og ja, så var det den høyden.

:-)

:-)

:-)

:-)

:-)

30 mm høyere enn seg sjøl har hun blitt. Og vi tror det kan være ennå litt. For hun var ikke fullt 159,5 når hun reiste hjemmefra....... Men no e hun 1625mm, 162,5 cm og faktisk 1,63 m riktig avrundet. :-)

Det e kult.

PS! I dag har BA vært på besøk og intervjuet og tatt bilder av Rikke igjen. Det kommer etter planen i avisen ikke denne helgen, men neste.

 

Kos dokkar. :-)

Ha en fin onsdagskveld.

Hilsen pappa.

 

 

DATE I GANGEN MED KÅRE

Hei alle sammen!

Først av alt: HUSK KONKURRANSEN! Du kan svare frem til midnatt. Se innlegg fra søndag. Ikke glem: Du kan vinne fete premier fra Narvesen på Haukeland :-)

Allerede tirsdag igjen og en hel uke er gått siden operasjonen. Fremgangen fortsetter og humøret på 515 er upåklagelig :-) Når vi ser på bildene fra Rikke rett etter operasjonen (som naturlig nok ikke er
offentlige ;-) ) og bildene vi har tatt i dag, så er det ganske imponerende hvor fort  en kropp kan heles. Og bra er det, for nå har Rikke begynt å kjede seg. Heldigvis har det vært bra med besøk i dag også og kusine Rina har vært her lenge - til stor muntrasjon for Rikke. Dagen kort og greit oppsummert:

- Drukket masse vann - over en liter (som sykepleierne ble så begeistret for at vi fikk lov å slutte å skrive på drikkelisten!)
- Spist bra med mat. Middagen her på sykehuset frister ikke, så vi kokte pasta hos farmor. Pasta og litt ketchup er gourmetmat i følge Rikke :-)
- Siste lag med salve på øyet er lagt. Da skal riften på hornhinnen være kurert.
- Gjort flere gymnastiske øvelser med fysioterapeuten, nå er hun opp i mange rare øvelser - som jeg tror egentlig noen og enhver av oss hadde trengt...
- Regnet matte i en time med sykehuslæreren. De gikk gjennom alt mattepensum fra jul og til nå - og læreren mente Rikke lå bra an :-)
- Gått 5 turer i gangen, i bra tempo!Her er Rikke med Rina og Sykepleier Ingunn :-) Nei, Haukeland er ikke blitt til det skjeve tårn i Piza og det er ikke noe feil med øynene dine, men fotografen (pappa) er vel heller litt tvilsom...Og her er bildet med et lite høydepunkt i dag: Hils på ormen Kåre :-)

 

Tudelu fra 515

Mamma

 

FRAKOBLET & MÅLT

Heisann. :-)

 

Etter en litt kjip gårsdag må vi si at dagen i dag, den 6. etter operasjonen har vært en opptur. :-)

 

I dag er Rikke frakoblet alle slanger og pumper, både inn i og ut av kroppen. Det har vært andre smerter og hun har vært veldig flink. (Helt objektivt selvfølgelig)

Hun har vært ute på tur 3 ganger og har gått sin lengste tur hittil på ca 50 meter. Svaret på hvor mye høyere hun har blitt er nå kjent for oss innvidde.

Men: svar på konkurransen mottas frem til i morgen kveld. Flott premie som ingen vet hva er venter den dyktige vinneren.

Rikke spiser og drikker fremdeles lite. Friskis er en klar favoritt sammen med toast og eplesaft. Variert og fint. :-)

 

Men: dagens høydepunkter har definitivt vært 2 overraskelsesbesøk. I dag kom først 6 av venninnene fra klassen hennes. Det var utrolig kjekt og gjensynsgleden var både høylydt og gøy.

 

Det var et langt og godt besøk, som Rikke  virkelig gledet seg over. Det blir kjekt med flere besøk av disse jentene når hun skal være hjemme og "kjede" seg i 4-5 uker......

Så, litt senere på kvelden kom 2 av de gode venninene fra BADS, Eirin og Vilde. Da var Rikke i sjokk nesten og ble motivert til ennå en tur ut med prekestolen i rein glede.

Fantastisk gøy. Helt inn til målestasjonen der vi fant ut hvor stor hun nå har blitt. :-)

 

Godt med en oppturdag også. Da blir liksom alt littegranne lettere.

 

RIkke blir veldig glad for sånne besøk. :-)

 

Her er jenten med kortet fra klassen og alle de gavene hun har fått av besøket i dag.

 

Hilsen fra pappa som i dag rapporterer direkte fra rom 515.

 

 

VÆR MED PÅ KONKURRANSE!

Hei!

Dette er en ærlig blogg, men ikke en kjip en, som Rikke så fint har skrevet her i høyre marg. Vi kan si det som det er, det har vært et ekstra tøft siste døgn. Epiduralen er tatt bort så det har vært en god del smerter. Heldigvis er de flinke her på sykehuset, så annen smertestillende blir gitt. Det går stort sett greit, men noen vonde perioder blir det. En kjapp oppsummering av dagen kommer her. På selveste Fastelavnsøndag og morsdag har Rikke:

- spist to toast med smør
- drukket 750 ml væske (har lovet sykepleieren å drikke mer...)
- spist en friskis
- laget morsdagskort til mamma (ikke lett med veneflon og bandasje på høyre hånd)
- vært på to spaserturer i gangen (ganske langt nå, forbi buffet'en)
- vasket håret !!! Noe Rikke synes var morsomt og forfriskende, men ganske slitsomt også - etterpå.
- nettopp bestilt en salat fra Montana Catering (farmor)
Selve hårvasken var faktisk ganske morsom :-) Rikke og sengen ble trillet inn på et annet rom med tilgang til vasken. Enden på sengen ble tatt vekk og Rikke ble løftet slik at hodet kom ut i vasken. Veldig trygt og bra med to flinke sykepleiere. Det måtte til tre runder med shampoo og en med balsam og så var håret rent og pent... Eller det var å ta hardt i... Jeg har aldri greid ut så masse floker av et hår noensinne! Men etter at det var greid så var det rent og pent!

KONKURRANSE!!!
I og med at dagen i dag har vært litt kjip, så muntrer vi oss med å utlyse konkurranse her på bloggen :-)

Det er jo utrolig mange som følger med her og mange som legger igjen en koselig kommentar og oppmuntring, så vi tenkte at det er på sin plass og gi dere alle en sjanse til å vinne fete premier! I tillegg så er både Rikke og vi litt nysgjerrig på hvem alle er, så kanskje nettopp du "anonyme" vil være med? Vi leser jo andre blogger og ser at man kan vinne premier ved å legge igjen kommentar (som gir et lodd), dele bloggen (som gir et ekstra lodd) Men sånn gjør ikke vi det! For å ha sjanse til å vinne må du ganske enkelt svare på spørsmålene nedenfor. Blir det mange som har alt rett, eller lik poengsum, så blir det loddtrekning mellom dem. Det var jo ganske logisk, eller? Svar i kommentarfeltet på følgende spørsmål:

1)  Hvor mange mm lengre blir Rikke?

2)  Hvor mange trapper er det fra 0 etg til 5? (her må vi legge til at om du tipper helt korrekt her, kan vi bli mistenksomme og tro at du har jukset ved å telle dem. Hvis vi mistenker det sterkt, kan du bli disket fra konkurransen ;-) )

3)  Hvilket rom ligger Rikke på?

4)  Hva er rekorden for antall lesere på denne bloggen i løpet av et døgn?

5)  Hvor mange bamser har Rikke fått i forbindelse med operasjonen?
                                  

Det blir trekning kanskje på tirsdag, hvis Rikke har målt høyden sin til da :-) Juryforkvinne er Rikke, og jurymedlemmene er Kine, pappa og mamma. Det blir trekt ut tre vinnere som får premie. Premiene kjøper vi inn på Narvesen-kiosken i 0. etg - så det kan bli hva som helst, men de har mye fint der! ( og mye rart...) De riktige svarene og de som vinner blir publisert her, så følg med her for å sjekke om du har vunnet.

Smisking med juryen kan forekomme og kan bli satt pris på.

Ønsker alle en fin kveld og lykke til!

Over og ut fra rom...
Hilsen Mamma

LØRDAGSKVELD?

Hei!

Nei det er ikke lett å skille mellom dagene her på sykehuset! :-) Man lever i en liten boble, på rom 515. I går når jeg skulle gå spurte Rikke "skal ikke du på skolen i morgen da Kine?" Eh...nei kjære venn det er lørdag i morgen, svarte jeg og lo, selv om jeg måtte tenke meg skikkelig om jeg også!

 Men nå er det altså altså lørdagskveld har vi hørt, og i den forbindelse har vi shoppet litt. Med "vi" mener jeg at Rikke sier hva hun vil ha og jeg går ned på Narvesen i 0. etasje. Luksus! :-) Uansett her er det jeg kjøpte:

  

"OOOKEI", tenker du, greit nok at det er lørdag, men galaxy S3??" Jeg er helt enig, det hadde blitt litt mye med nytt stæsj hvær helg. Men mamma og pappa har altså kjøpt ny telefon telefon til Rikke med et deksel i rosa-:-) Rikke trengte uansett både en ny telefon og en oppmuntring. I dag har Rikke nemlig hatt ganske vondt. Likevel har hun satt ny rekord i gåing.:-) Hur gått 3 ganger, den ene gangen ca 24 meter!De andre to turene var ganske lange de også, så hun er fink! :-)

 

Rikke har en ting for Pringles... Men nå må vi fortsette vår fantastiske lørdagskveld! :-) Håper alle dere koser dere også!

- Kine :-)

RØNTGENBILDER FØR & ETTER

Hei :-)

Her kommer røntgenbildene av Rikke sin rygg før og etter operasjonen. Hold dere fast...


FØR


ETTER


Hun har gått fra å være 62 grader skjev til å være 13! :-) 13 grader skjev er noe alle kan være uten å merke det en gang! :-)

Utrolig hva disse kirurgene kan få til!! :-)

- Kine

PÅ TUR MED PREKESTOLEN

Tjohei!

Her kommer en oppdatering fra rom 515.  Jeg tenker dere lurer på hvilke ting Rikke har prestert i dag? :-) Det ville ihvertfall jeg gjort, det er nemlig ganske utrolig! Det er rart det der. Forige helg var Rikke på scenen I Fana kulturhus, og sang og danset for hundrevis av mennesker sammen med BADS. Nå derimot kaller mamma det en BRAGD når Rikke har kommet seg opp av sengen litt. Pappa skryter i vei når Rikke har gått igjennom fysioterrorist-øvelsene, og jeg må innrømme at jeg fikk litt tårer i øynene første gang jeg så at hun drakk litt vann. Litt forskjell. Men det blir sånn, det er så godt å se hvert eneste fremskritt. Man legger godt merke til det nå som hun "ikke er helt tipp topp liksom", som hun selv sier. :-) Før i dag småløp jeg ut i gangen for å fortelle dem en strålende nyhet. Ja, for Rikke hadde nemlig nettopp sagt at hun hadde lyst på Pringles. Oh joy!. Vel, jeg skal ikke holde dere på pinebeken lenger, her kommer dagens bragder:

Rikkemoren har:

Drukket 2,5 dl vann og hele 0,5 dl smoothie.
Spist 4 mariekjeks og 12 pringles.
gjort Trimme-øvelser med pappa 3 ganger, første gang kl 07:30 som morgentrim. :-)
Blåst i fysioterapifløyten 9 ganger.
Hatt besøk mens mamma og pappa gikk tur i 1 1/2 time.
Snakket i telefonen for første gang (med farfar).
Sett en god stund på Nrk super sammen med Kine (utvalget på TV-kanaler her på barnekirurgisk er like barnslig som oss to)
Sittet på sengekanten 1 gang.
Vært oppe å gått i den stilige prekestolen 2 ganger! Første gang ca 8 skritt, andre gang CA 20 SKRITT! (Les med over-entusiastisk stemme).

Ja, det går fremover med jenten vår...

 

Konsentrert og litt svimmel. Sorry for at Dagens-outfit bilde er mistenkelig likt det forrige, men det er en ny en, altså...


 
...MEN disse stilige sokkene fikk hun i dag; De er et must-have nå som våren kommer, og de har luftehull i tåen. :-) I tillegg forebygger de blodpropp. Finfint.

Nå begynner nedtrappingen med  epiduralen, så det blir kanskje litt mer smerter fremover. Rikke klarer seg veldig fint så langt, selv om det gjør litt mer vondt. Med hvile i lange perioder går også disse litt tyngre periodene lettere.  Hun sier at hun gruer seg litt til denne prosessen, og det forstår vi jo, og vi håper hun ikke får for mange nedturer. I dag morges tok de vekk veneflonen i den ene hånden, og i morgen  tar de epiduralen vekk så hun kan begynne å svelge tabletter med smertestillende på egenhånd. Det blir altså færre og færre ledninger og duppeditter. Da ser hun liksom mere frisk ut. Og: Lappen over det ene øyet er borte.

Det er altså mye positivt å melde fra rom 515 i dag! håper alle får en strålende fredagskveld!

- Kine :-)


 

EN BRAGD

Hei!

Dette har vært en fin dag! Her er det stadig små rekorder som settes :-) Av dagens bragder kan Rikke skryte på seg å ha:

Drukket 450 ml vann
Spist 5 mariekjeks
Blåst 11x10 ganger i fysioterapifløyten
Lest dette blogginnlegget
Gjort noen helt klart gymnastiske øvelser som å strekke på bena, løfte armene, med mer
Mottatt noen helt sinnsyke røntgen bilder (før/etter)
Sittet på sengekanten i et minutt, to ganger
Stått på gulvet i et minutt!!

Det siste mener vi er en mye større bragd enn VM-gullet til Norge i skiskyting. Super Sykepleier Synnøve (de tre s'ene) var enig: "Dei kan prøva dei som vil" sa hun. Og det kan vi, men vi vil nok ikke :-)

Legen var veldig fornøyd med røntgenbildene og konkluderte med en vellykket operasjon med svært godt resultat. Det var perfekte nyheter å få på en torsdag. I det hele tatt så er formen mye bedre enn i går og humøret også (ja, ikke det at det var dårlig i går, men likevel...) Altså en veldig gøy dag! Også med lykkebamser: 

Etter litt tvil har Rikke ønsket å legge ut et sittebilde av seg i dag. Så snart vi får røntgenbildene digitalt, så vil hun legge ut dem også. Det kan dere glede dere til, får det er nesten ikke til å tro, så stor forskjell er det!


Ha en nydelig kveld!

Mamma fra 515 :-)

 

TILBAKE PÅ ROM 515

 Hei!

I dag har Rikke fått masse gaver og hatt noen korte besøk av farmor+farfar og mormor+morfar. Hun er, naturlig nok, utrolig slapp og trøtt, så det merker vi at hun irriterer seg over ;-).  Hun sover som forventet mye, men hun sier i fra hvis hun vil ha mer smerte- eller kvalmestillende. Hun samarbeider godt med sykepleierene når de vil snu henne eller ta tester, og sier "tusen takk" når de går. Hun er da så søt :-) Av alle ting så våknet hun etter operasjonene med et kjempehovent øye! Det kom en øyelege og så på det i går og hun sa hun har en rift på horhinnen. Men vi kan se at hevelsen er mye mindre i dag så det kommer seg. Kirurgen ment det var utrolig irriterende, siden han hadde vært så flink, og så skulle øyet begynne å tulle seg! Jaja... Hun har ialle fall vært veldig flink, og har til og med tatt røntgen. Det blir spennende å se forskjellen! Selv om hun fortsatt er utslitt klarer hun å ha lengre samtaler enn i går og vi ser at hun beveger seg fint - Mer enn vi hadde trodd. Hun er virkelig en tapper sjel!
Her ser dere de fine gavene hun har fått:

De fem rosene har hun fått av Solbjørg, sammen med litt sjokolade og kransekake til oss som passer på. Den store blomsterbuketten og kortet under har hun fått av teatergruppen BADS som hun er med i sammen med  teddybjørnen på bildet under. Englekortet og spotify premium har hun fått av Christiane og resten av Thorne-gjengen. Den søte Glassfiguren har mormor og morfar gitt henne i gave sammen med masse sminke som hun har ønsket seg. Av farmor og farfar fikk hun bladet, rosen og  det håndlagde hjerte-kortet. Og så må vi si tuuuuusen takk for alle hilsner vi får! Det er utrolig kjekt og vi leser samtlige til Rikke etterhvert som hun orker å høre. Det er fint om dere gidder å fortsette med det, fordi Rikke blir så glad :-) Jammen er det mange som tenker på Rikke og oss, vi tror det er over 500 som leser bloggen :-) I den forbindelse kan vi bekrefte at Rikke har fått opplest forrige innlegg og faktisk godkjent det. Kine og mamma pustet lettet ut!! Men vi har ingen tro på at vi får beholde denne jobben lenge...

Bamsegjengen til Rikke. Teddybjørnen fra BADS, lykketrollet fra Vilde og Eirin, og hundevalp fra dadda.

I dag har Rikke vært flink og drukket litt vann, hele 150 ml. Det var godt å se. Kjeksene har hun derimot ikke rørt, men alt skal gå seg til etter hvert. Rikke får styre farten....


Fysioterapeuten var også innom i dag og ga noen øvelser som kan gjøres mens man ligger i sengen. Hun gikk igjennom øvelsene sammen med henne 10 ganger på hver, feks: løfte armene opp og over hodet, løfte knærene, og bevege føttene. Hun fikk også denne fløyten, som hun skal blåse i 10 ganger hver time ca. Så lenge hun er våken da selvfølgelig. Dette er for å trene lungene og få blodsirkulasjonen i gang nå når hun ligger så mye i ro.
Ja og så må vi si at alle som jobber her er suuupre!!!

 

Ja, tenker dette var en passelig rapport om dagens tilstand, som vi er utrolig fornøyd med!
Kine Natland, direkte inne fra rom 515 :-)


 

HURRAAA

Hei!

Oj, oj, oj! Jammen har dette vært en lang dag, men når enden er god er allting godt!! Dagen startet kl. 05.45 og vi ankom barnekirurgisk post 06.46. (Legg merke til at vi er like nøyaktige som Tore på sporet!)Været var også fint (som Tore pleier å presisere), Rikke var en helt og alt lovet godt. Hun sov som en stein natt til i dag og var rolig og i godt humør.Her er damen kommet i rett antrekk og vi venter på at blodprøve skal taes. Mens vi ventet tok vi altså dette "dagen Outfit"-bildet!

Veldig spent var hun, men Kine muntret så godt hun kunne, så det var god stemning på rom 515.

Så kom kirurgen, Thomas Natvik, på besøk. Han kunne berolige oss med dagens plan for operasjonen. Han tegnet litt på ryggen til Rikke og tok bilder slik at han skal se på fine før/etter - kontraster.

Den store skal / skal ikke prøven kom når en sykepleier kom med en liten drink, med beroligende middel. Her var Rikke i skikkelig stuss om dette var nødvendig, men kom fram til at hun skylte det ned. Like etter ble hun trillet ned til Operasjonssalen. Pappa fulgte og holdt henne i hånden hele tiden, fram til narkosen virket ca 08.40. Sant det går bra?? og Jeg er glad i deg pappa, sa hun før hun sovnet.

Så startet ventetiden og den benyttet vi til først og spise frokost og så wordfeud, lesing og litt spent prating og gode klemmer.

 

Vi venter...
...og venter.

Kine prøver å holde humøret oppe...

...helt til hun sovner, utslitt etter en natt med rundt to timers søvn og en dag med masse tanker og følelser.

Kine og lykketrollet er såå spente, og endelig....


...Kommer kirurgen opp og sier at alt har gått fint, og vi kan etterhvert få gå ned å si hei til henne. ENDELIG! Da var klokken ca halv fire, så det gikk fortere enn vi hadde innstilt oss på.

Rikke var veldig omtåket og ikke ute av narkosen da vi kom. Men hun skjønte nok litt og litt. Spurte hundre ganger etter mammma, pappa og Kine og er jeg feridg. Vi beroliget henne hele tiden med at alt har gått fint og at nå er vi her. Etter å ha spurt for 101 gang om hun var ferdig, og vi for 101 gang kunne berolige henne, kom det stille og med sår stemme: Hurraaaaa.....

Vi er SÅ GLAD!!!!

Design av:

INGVILD AASHEIM hits